Jonny Skrivarhaug er «S-en» i GS Bildeler, som han grunnla sammen med Trond Gule i 1993.

Han blir direktør for Hedins dele-virksomhet

Jonny Skrivarhaug får stillingen som administrerende direktør for Hedin Parts Group på permanent basis.

Publisert

Jonny Skrivarhaug blir ny administrerende direktør for Hedin Parts Group.

Grunnla GS Bildeler

Skrivarhaug grunnla sammen med Trond Gule i 1993 GS Bildeler, som raskt vokste til å bli Norges største uavhengige leverandør av BMW-deler.

Bavaria kom inn som majoritetsaksjonær i 2006, og i 2018 overtok Hedin-konsernet deleleverandøren sammen med Bavaria-overtakelsen.

Etter overtakelsen har Skrivarhaug fortsatt å bidra betydelig i konsernet som direktør for forretningsutvikling i Hedin Automotive, med ansvar for konsernets BMW-forhandlere og servicepunkter i Norge, Sverige, Finland, Sveits og Danmark.

Skrivarhaug, som har fungert midlertidig siden mars, påtar seg nå rollen permanent for å styre selskapet inn i en ny vekst- og utviklingsfase, skriver Hedin-konsernet i en melding.

Skrivarhaugs ansvarsområder omfatter allerede flere reservedelsfirmaer i Hedin Mobility Group, inkludert Koed, BNC Nordic Distribution og GS Bildeler. I tillegg sitter han i styret til KW Group.

- Med dokumenterte resultater innen reservedeler og logistikk, kombinert med strategisk innsikt og lange erfaring fra bilbransjen, er Jonny rett person til å lede Hedin Parts fremover, sier Anders Hedin, eier og konsernsjef i Hedin Mobility Group og styreleder i Hedin Parts.

- I løpet av sitt midlertidige oppdrag har han spilt en instrumental rolle i å styrke selskapet for fremtidig vekst og lønnsomhet. Jeg har full tillit til hans lederskap.

- Spent på fremtiden

- Hedin Parts og våre datterselskaper er godt rustet med både organisasjon og infrastruktur for å imøtekomme kravene i en bransje i kontinuerlig og hurtig endring, sier Skrivarhaug selv.

- Jeg har fått muligheten til å bli kjent med det dyktige teamet, og ser frem til å utnytte de mulighetene som kommer med å være en del av en av Europas største mobilitetsleverandører.

Skrivarhaug har vært basert i Nyköping siden han tiltrådte den midlertidige stillingen i mars. 

Selskapet søker nå en etterfølger til å lede virksomheten i Nyköping når Skrivarhaug nå påtar seg rollen som administrerende direktør for Hedin Parts Group for å fokusere på strategi, overordnet utvikling og varig suksess.

- Jeg er spent på fremtiden og ser frem til å bidra til vår fortsatte suksess i Hedin Parts, sier Jonny Skrivarhaug.