Knut Arne Marcussen har erfaring fra både bilbransjen og mediebransjen. Nå melder han overgang til Xpeng.
Knut Arne Marcussen har erfaring fra både bilbransjen og mediebransjen. Nå melder han overgang til Xpeng.

Han blir ny PR-sjef for Xpeng i Norge

Knut Arne Marcussen går fra Nissan-importøren til den norske Xpeng-organisasjonen.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter fem og et halvt år hos den norske Nissan-importøren melder Knut Arne Marcussen nå overgang til Xpengs egeneide organisasjon i Norge, Xpeng Motors (Norway) AS.

Marcussen tiltrådte i stillingen som PR-sjef i dag.

- Etter å ha jobbet tett på og i bilbransjen i nesten 20 år, kom det en mulighet jeg simpelthen ikke kunne si nei til, sier Marcussen til Bilbransje24.

- Bransjen er i enorm utvikling, og Xpeng er en av de nye og spennende aktørene som jeg er overbevist om at vil revolusjonere bransjen med sine produkter, teknologi og visjoner, sier han.

- Marcussen har den perfekte kombinasjonen av erfaring, kvaliteter og kontaktnett til å lykkes med dette oppdraget, sier Managing Director i Xpeng Motors Norway, Claes Persson.

- Nå gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet og sørge for at enda flere blir kjent med en merkevare som vil sette stort preg på bilbransjen i årene fremover, sier PR-sjefen.

Før han begynte i Nissan-organisasjonen jobbet Marcussen over 14 år som journalist i Aller-konsernet, og var blant annet med på oppstarten av bilbladet Autofil før han gikk inn i motorredaksjonen som i tillegg leverte motorstoff til Dagbladet og Dinside.