Fra venstre: Magne Stene Omberg, DNB (leder importører og storkunder) Paal Neri Roe, DNB (leder bilfinansiering i Norge) Vegard Bentzen, Bertel O. Steen Finans (daglig leder) Chris Erik Andersen, Bertel O. Steen Finans (leder salg og partnere)

Bertel O. Steen valgte DNB som ny finansieringspartner

DNB blir bilkonsernets finansieringspartner for sluttkunde- og varelagerfinansiering.

Publisert

- Etter en grundig prosess med flere aktuelle kandidater, har Bertel O. Steen valgt DNB som finansieringspartner for sluttkunde- og varelagerfinansiering. 

Det skriver Bertel O. Steen i en melding i dag.

For sluttkunder er produktene som formidles gjennom konsernets finanspartner leasing og lån (nybil og bruktbil).

Salget utgjør årlig mellom 3 og 4 milliarder kroner.

På varelagerfinansiering handler det om en låneramme til finansiering av forhandleres varelager av nye biler som importeres til Norge. 

- DNB hadde det beste kommersielle tilbudet og den beste tekniske løsningen, sier Vegard Bentzen, leder i Bertel O. Steen Bilfinans.

- Vi er trygge på at dette blir et samarbeid som vil komme våre kunder til god nytte.

- Bertel O. Steen har hatt et godt og langt partnerskap med Santander. Vi har ikke ønsket oss bort derfra, men gjennom en omfattende anbudsprosess har vi altså valgt DNB i denne runden, sier Bentzen. 

Klart innen 1. februar 2024

 DNB er fornøyde med at samarbeidet med Bertel O. Steen nå utvides. 

- Vi er glade for å ha fått til denne avtalen. Den bekrefter at DNB er svært konkurransedyktige både på betingelser og teknologi.

Det sier Paal Neri Roe, leder for bilfinansiering Norge i DNB. 

- Vi håper at dette legger et godt grunnlag for at vi sammen med Bertel O. Steen kan utvikle dette videre og sammen finne flere områder der vi kan gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Roe.

Overgangen til ny finansieringspartner vil foregå gradvis for den enkelte forhandler, og vil være endelig ferdigstilt innen 1. februar 2024.