Han blir Møller Bils yngste daglige leder

Øystein Falck-Ytter er ansatt som ny daglig leder hos Møller Bil Kongsvinger.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Øystein Falck-Ytter (32) er ansatt som ny daglig leder for Volkswagen- og Skoda-forhandleren Møller Bil Kongsvinger, skriver Møller Mobility Group i en melding i dag.

Han etterfølger Kjetil Presterud, som i sommer ble ansatt i en nyopprettet stilling i fleet-avdelingen sentralt i Møller Bil.

- Bra for både folk og forretning

- Totalt var det 26 søkere til stillingen hvor Øystein Falck-Ytter trakk det lengste strået, sier David Sullivan, regiondirektør for region Midt-Norge i Møller Bil.

- Vi hadde veldig mange sterke søkere, hvor flere hadde god servicemarkeds- eller salgserfaring. Til Møller Bil Kongsvinger har vi søkt etter en kandidat som er sterk på personalhåndtering og har en ekstra dose salgserfaring og det har vi virkelig fått i Øystein.

Han kjenner selv til Øystein Falck-Ytter etter sin tid som daglig leder for Møller Bil Trondheim.

- Vi har vært gjennom en grundig og god søknadsprosess sammen med Kvant rekrutteringsbyrå, og kandidatene har fått brynt seg på forskjellige utfordringer.

- Jeg er veldig fornøyd med at det er Øystein som nå skal lede Møller Bil Kongsvinger videre sammen med de dyktige medarbeiderne der, og er sikker på at dette blir bra både for folk og forretning, sier Sullivan.

- Stolt og ydmyk

Selv er Øystein Falck-Ytter tydelig på at han setter stor pris på muligheten han nå har fått:

- Jeg er både stolt og ydmyk. Det er svært inspirerende at ledelsen tør å ansette en såpass ung daglig leder, og at man satser på sine egne. Det er et synlig bevis på at det er mulig å jobbe seg opp i systemet, og at konsernet satser på folka sine.

Han flyttet fra Østlandet til Trondheim våren 2019 som et bevisst karrieresteg for å innta stillingen som bruktbilsjef hos Møller Bil Trondheim. Han har tidligere også vært både salgssjef og selger, og har vært i Møller Bil-kjeden så lenge han har vært i bilbransjen. Det siste halve året har han vært fagansvarlig bruktbil i Møller Bil Midt-Norge.

- Det er ingenting som er bedre enn å både lande en kontrakt og at kunden er fornøyd, og jeg synes det er like morsomt når det er mine kolleger som lander et salg, som når det er meg selv. Jeg liker like godt å jobbe både med folk og forretning, sier Øystein Falck-Ytter.

- Skal ha det gøy på jobb

I Trondheim har Øystein Falck-Ytter også vært med i prosjektgruppa som opprettet Møller Medvind-avdelingen i byen, samt at han har vært ansvarlig for klargjøringsavdelingen hos forhandleren.

- Dette arbeidet har bidratt til å sette ting i perspektiv. At Møller-konsernet tar samfunnsansvaret som de gjør med Møller Medvind gjør at jeg er svært stolt av å jobbe her, sier Øystein Falck-Ytter.

Nå ser han frem til å bli bedre kjent med Møller Bil Kongsvinger:

- Målet mitt er at vi skal ha det gøy på jobb, samtidig som vi når målene vi setter oss.

- Jeg skal være kapteinen på laget, og vi er helt avhengige av å spille hverandre gode for å lykkes, avslutter Øystein Falck-Ytter, som vil være på plass i ny jobb i løpet av kort tid.