ANNONSØRINNHOLD

AVILOO EV og PHEV batteridiagnostikk – Unike løsninger for forretningsbrukere

Innholdet i denne artikkelen er produsert av Native Media AS for annonsøren.

Den mest pålitelige metoden for å vurdere tilstanden til elbilbatterier er basert på deres helsetilstand (SoH). Det høyeste nivået av presisjon og nøyaktighet oppnås gjennom teknologi som behandler faktiske, målte data oppnådd under testing i sanntid.

AVILOOs team av eksperter har utviklet en unik, uavhengig og pålitelig teknologi som er spesielt utviklet for testing av Li-ion-batterier, ved hjelp av enkle og presise tester skreddersydd for hver batteritype.

For å legge til rette for denne testingen har vi introdusert AVILOO-boks, en modulært tilpasningsdyktig og høyteknologisk løsning egnet for å generere variable måledata i både stasjonære og mobile applikasjoner.

I kjernen av vår dataanalyse ligger den brukervennlige Battery Data Cloud, som tilbyr en tilpassbar visning av millioner av innsamlede datapunkter tilgjengelig med bare noen få klikk. Dette gir eksperter mulighet til raskt og effektivt å samle inn og tolke batteriytelsesdata.

For tiden tilbyr vi to typer tester til våre kunder:

  • FLASH Test: Denne CARA-godkjente hurtigtesten vurderer drivbatteriets funksjonalitet fra et batterisikkerhetsperspektiv på bare tre minutter.
  • PREMIUM Test: Denne TÜV-sertifiserte SoH-testen undersøker batteriets ytelse grundig og gir detaljert innsikt i helsetilstanden.

Begge batteritestene er enkelt håndterbare med AVILOO-boksen og en intuitiv WebApp.

I vår forpliktelse til å styrke samarbeidet med våre bedriftskunder, har AVILOO implementert ulike tiltak, inkludert:

I det norske markedet har AVILOO etablert partnerskap med flere fremtredende selskaper, inkludert Norsk Elbilforening og Viking.