ANNONSØRINNHOLD

Martin Toft, daglig leder i Nesbru Tilhenger Service AS har veldig gode erfaringer med nøkkel-system fra ShareBox og ShareFox.

– Åpnet en ny verden

Det automatiske systemet fra ShareFox og ShareBox gjør utleie enkelt både for kunden og utleier.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over to år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Innholdet i denne artikkelen er produsert av Native Media AS for annonsøren.

– Sett med våre øyne åpner dette en ny verden, siden kundene kan ordne det meste selv, uten kontaktpunkter. Det er utrolig enkelt for begge parter, forteller Martin Toft, daglig leder i Nesbru Tilhenger Service AS.

- Dessuten er det en klar fordel at vi alltid har åpent, uten at vi må være til stede. Det gir en helt annen fleksibilitet for kundene våre.

Med kunder i alle aldersgrupper kunne man kanskje forventet noen kritiske tilbakemeldinger, men det har det vært svært få av ifølge Toft.

– Fra kundenes ståsted fungerer dette veldig sømløst. Vi har fått svært få tilbakemeldinger på om at systemet har vært vanskelig, selv fra den eldste delen av kundegruppen. Og har man først leid en gang, så er det aldri noen vanskeligheter gang to, sier han.

Sparer tid

Nesbru Tilhenger Service AS tok i bruk den selvbetjente løsningen midt i høysesongen for utleie av tilhenger, altså våren. Det angrer de definitivt ikke på.

– Våren er hektisk for oss med kunder som trenger hengere både til hageavfall og båter. Med de automatiske boksene sparer vi først og fremst mye tid, og det er tid vi kan bruke til andre fornuftige oppgaver. Og så er det jo ikke slik at vi tvinger kundene over på digitale løsninger. Vil de møte opp personlig, så kan det selvsagt fortsatt det, sier Toft.

Finn ut mer om Sharefox utleiesystem, book en demo her!

Selvbetjent utleie med ShareBox og ShareFox

Smarte selvbetjeningsløsninger er et område ShareFox ser på som viktig for utleiebransjen fremover.

Med en god selvbetjenings-tjeneste kan kunder hente og levere sine leieprodukter når som helst på døgnet ved hjelp av enkel teknologi – uten at utleieren er fysisk til stede.

Kunder kan hente og levere sine leieprodukter når som helst på døgnet ved hjelp av enkel teknologi – uten at utleieren er fysisk til stede

For eksempel har Posten nylig lansert frittstående pakkebokser. Der kan kundene selv hente ut pakkene sine fra en boks som åpnes og lukkes med mobilen.

Posten er langt fra alene på boks-markedet. Selskapet ShareBox leverer smarte selvbetjenings-skap hvor kundene, for eksempel når man skal leie tilhenger eller bil, kan bruke mobilen til å hente ut nøkkelen. Sammen har ShareFox og ShareBox skapt en komplett løsning for selvbetjent utleiedrift.

Innenfor utleiebransjen blir dette bare mer aktuelt fremover på alt av standardiserte produkter. Derfor har ShareFox nylig inngått et samarbeid med ShareBox og dermed styrket satsingen på selvbetjeningsløsninger.

ShareBox utvikler og produserer helautomatiske nøkkelskap som er elektronisk styrte av mobile enheter med app, SMS eller pinkode. Det gjør det mulig å overlevere en nøkkel uten at avsender og mottaker må være på samme sted til samme tid. Dette gjøres helt trygt, enkelt og sporbart.

Finn ut mer om Sharebox nøkkelautomater, book en demo her!

Komplett utleieløsning = ShareFox + ShareBox

ShareFox og ShareBox leverer et konsept som gir utleiebedrifter en komplett løsning for selvbetjening. Heldigital utleieløsning fra ShareFox inkluderer både et booking- og administrasjons- system, og en modul for tilgangsstyring til nøkkelskap (for selvbetjent inn-/uthenting av produktene man har leid).

Ved å benytte seg av løsningen kan utleiebedriften spare tid, skape bedre kundeopplevelse og øke inntektene. Tenk bare hva det kan bety for omsetningen om man via selvbetjening kan holde «åpent» døgnet rundt, og hvor fornøyde kundene blir når de slipper å forholde seg til åpningstider.

Den smarte løsningen fungerer slik at kundereisen starter på hjemmesiden til utleiebedriften, her booker og betaler kundene produktet de vil leie. Når de har gjennomført bestillingen og skal hente ut produktene på utleielokasjonen får de tilgang til et nøkkelskap via mobilen. Da kan de enkelt hente ut eksempelvis tilhengeren de har leid.

Levering foregår på samme måte. I tillegg utleiebedriften tilgang til et administrasjonssystem, både for å håndtere bestillingene og med tilgangskontroll til skapløsningen. Her er det både mye penger å spare, og samtidig få en mer strukturert utleiedrift.

Økte kapasiteten

Nesbru Tilhenger Service AS har drevet med tilhengerutleie i over 40 år. De har nå ved hjelp av ShareFox og ShareBox utviklet et helt nytt og fleksibelt system hvor kundene kan ordne alt selv.

På nettsiden tilhengerportalen.no kan kunden enkelt booke og betale for leie av tilhenger. Etter bookingen er gjennomført får kunden en SMS med en link som gjør at han eller hun kan få utlevert nøkkelen til utleieproduktet via en automatisk nøkkelboks.

Ved hjelp av denne smarte, selvbetjente løsningen har Nesbru Tilhenger Service AS nå eksempelvis mulighet til å leie ut over 30 enheter på en helg uten bemanning.

Sterk vekst

En rekke nye selvbetjeningsmodeller vil komme fremover innen utleiebransjen. Teknologien åpner for nye muligheter og sikrere løsninger. Ved hjelp av blant annet sporing kan aktører i utleiemarkedet ha større kontroll over varene dine enn tidligere. Sharefox har som mål å være ledende på dette feltet.