Bilbransjejobber: Stillingsmarkedet for hele bilbransjen tilbyr gratis annonsering i april

Bilbransje24 og Bilbransjejobber vil bidra til å gjøre terskelen så lav som mulig for å få folk tilbake i arbeid.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bilbransjen går i øyeblikket litt for «halv maskin», men aktiviteten skal opp igjen og bedriftene trenger dyktige folk med på veien.

Stillingsportalen Bilbransjejobber, en tjeneste fra Bilbransje24, dekker hele bilbransjen.

Bilbransjejobber er en åpen nettside, uten krav til abonnement eller pålogging. Her finner du et omfattende stillingsmarked med lett søkbare annonser.

I tillegg vil vi på Bilbransjejobber publisere relevante artikler innen personal og rekruttering for hele bilbransjen.

Til hele bilbransjen

Bilbransje24 og Bilbransjejobber har lesere i alle deler av norsk bilbransje, som alle typer bilforhandlere, bilverksteder, skade og lakk-bransjen, dekkbransjen, leverandører, forsikrings- og bilfinansieringsbransjen, samt importører av biler, deler og utstyr.

En stillingsannonse på Bilbransje24 og Bilbransjejobber når ut til hele bilbransjen – og mange flere.

Målrettet eksponering

Stillingsannonsene profileres i en «karusell» på forsiden av Bilbransje24 og Bilbransjejobber samt under hver av artiklene på begge nettstedene.

På samme måte vises stillingsannonsene i Bilbransje24-appen. Denne benyttes daglig av våre abonnenter. De eksponeres også tydelig i nyhetsbrevene som distribueres en til flere ganger pr dag.

Bilbransje24 har også muligheten til å eksponere dine stillinger på en helt ny måte: Gjennom nøyaktig målretting via sosiale medier når vi akkurat så bredt eller smalt du måtte ønske.

Vi har kompetanse på Facebook, Instagram, Messenger, LinkedIn og Google-annonsering.

Nysgjerrig på dette? Ta kontakt med oss for å høre mer.

Gratis i april

Vi ønsker å gi vårt bidra til dugnaden for bilbransjen som nå pågår over hele landet, og vil gjøre terskelen så lav som mulig for å flest mulig folk tilbake i arbeid.

I en periode fremover tilbyr vi alle bilbransjebedrifter gratis stillingsannonser på Bilbransje24 og Bilbransjejobber, for å stimulere sysselsettingen i bransjen.

Ønsker du å annonsere eller har behov for mer informasjon?

Kontakt oss

Vår markedssjef Daniel Solomonsz vil gjerne høre fra deg. Han treffes på telefon 45 28 11 28 eller epost daniel@bb24.no.