Bilbransje24 fyller 5 år

Større, sterkere og viktigere enn noen gang.

28. mars 2019 gikk startskuddet for en ny heldigital og moderne nyhets- og analysetjeneste for hele den norske bilbransjen.

Det betyr at Bilbransje24 i morgen fyller fem år!

Vi har ikke behov for å slå oss så veldig på brystet, men ønsker å benytte anledningen til å takke alle abonnenter, annonsører og andre samarbeidspartnere som har vært med oss i løpet av disse årene.

Siden starten i 2019 har Bilbransje24 og BilbransjeJOBBER vokst kontinuerlig. Vi er i dag større og sterkere enn noen gang – og har et solid fundament å bygge videre på.

Ikke minst er Bilbransje24 blitt en allsidig plattform for bilbransjeaktører på flere flater.

Nyhets- og analysetjenesten Bilbransje24 ble lansert først, med nyhetsbrev og push-varsler i mobil-appen. Året etter åpnet vi BilbransjeJOBBER, som i dag er den største dedikerte tjenesten for bilbransjestillinger i Norge.

Annonseflatene gir konkrete resultater for våre annonsører, og vår egen plattform for annonsørinnhold – artikler produsert på vegne av en annonsør – gir både gode lesertall og ikke minst relevant trafikk og konkrete leads til annonsørene.

De første fem årene har vært preget av koronapandemien, leveringsutfordringer, teknologiskifte og registreringsbølger vi aldri har sett maken til.

Hva de neste årene bringer er vi spent på – men du kan være sikker på at du holder deg oppdatert gjennom Bilbransje24.

Årene som kommer vil neppe være mindre interessante – men uansett hva som skjer skal Bilbransje24 sørge for at du holder deg oppdatert.

Trygve Larsen, redaktør

Odd Erik Skavold Lystad, journalist/fotograf

Per Morten Merg, daglig leder

Daniel Solomonsz, markedssjef