- Bærekraft er helt sentralt i strategien til Møller Mobility Group, sier Christian Bjering Arnøy, salgssjef for tilbehør i Harald A. Møller AS.
- Bærekraft er helt sentralt i strategien til Møller Mobility Group, sier Christian Bjering Arnøy, salgssjef for tilbehør i Harald A. Møller AS.

Møller velger Continental, Nordic Tyre Group og Goodyear

Norges største bilimportør har funnet sine dekkpartene for de neste årene.

Publisert

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I regi av Møller Mobility Group startet Harald A. Møller i mars i år prosessen med å knytte til seg dekkpartnere for veien videre.

I dette arbeidet ble kriterier som produktkvalitet, leveringsdyktighet og bærekraft tungt vektlagt, i tillegg til priser og betingelser, skriver Møller Mobility Group i en melding i dag.

Varigheten på avtalen er to år, med opsjon på ytterligere to år.

Både Continental og Nordic Tyre Group (Gummi Centralen) har allerede etablerte samarbeid med Harald A. Møller. De blir med videre som partnere. I tillegg kommer Goodyear, som erstatter Nokian.

Christian Bjering Arnøy er salgssjef for tilbehør i Harald A. Møller AS.
Christian Bjering Arnøy er salgssjef for tilbehør i Harald A. Møller AS.

Bærekraft sentralt

- Vi gleder oss til å videreføre det gode samarbeidet vi har hatt med Continental og Nordic Tyre Group, og ikke minst til å ta fatt på et nytt samarbeid med Goodyear.

Det sier Christian Bjering Arnøy, som er salgssjef for tilbehør i Harald A. Møller AS.

- Det har vært inspirerende å se hvor ambisiøse også dekkbransjen er i møte med kravene om, og behovet for, utslippskutt.

- Bærekraft er helt sentralt i strategien til Møller Mobility Group, og vi jakter i alle sammenhenger partnere med samme tilnærming, sier Bjering Arnøy.

- Høy nivå

Harald A. Møller har gjennom prosessen latt seg imponere av nivået på de ulike aktørene i dekkbransjen.

- Dette er profesjonelle og engasjerte aktører som leverer kvalitetsprodukter. I den forbindelse må vi også rette en stor takk til Nokian, som har vært en veldig solid partner for oss frem til nå, sier Bjering Arnøy.

Både Continental og Nordic Tyre Group (Gummi Centralen) har allerede etablerte samarbeid med Harald A. Møller. De blir med videre som partnere.

- Med de nye dekkavtalene på plass, tar vi sats på vår videre satsing innen flere relaterte områder, som for eksempel salg av erstatningsdekk til biler som besøker våre verksteder.

- Vi ser stort potensial for videreutvikling på flere områder, og er glade for å få med oss ambisiøse partnere på denne satsingen, sier Bjering Arnøy