Fv: Trygve Larsen, Odd Erik Skavold Lystad, Daniel Solomonsz og Per Morten Merg
Fv: Trygve Larsen, Odd Erik Skavold Lystad, Daniel Solomonsz og Per Morten Merg

Velkommen til Bilbransje24

Publisert

Merk at denne artikkelen er flere år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Velkommen til Bilbransje24. Vi har en klar ambisjon om å bli en ledende aktør for abonnementsbaserte nyheter og analyser for hele den norske bilbransjen.

Ambisjonen er noe man skal strekke seg etter. Grunnleggerne har mange års erfaring med bilbransjejournalistikk, og klare oppfatninger om hva vi mener er viktig.

Vårt mål er å dekke hele verdikjeden i bilbransjen. Det skal vi gjøre fra et helt uavhengig ståsted. De viktigste sakene vi kan bringe våre abonnenter er saker som har høy relevans. I så måte er endringer i rammevilkår som representerer en mulighet eller en trussel for bransjens aktører det viktigste vi gjør.

Dette er ting som bransjen må forholde seg til. Rett og slett fordi det enten representerer en mulighet til å tjene mer penger, eller representerer en potensiell trussel mot den eksisterende forretningen.

Dette kan kort oppsummeres med "need to know".

"Nice to know" er den andre prioriterte kategorien av saker vi skal presentere her på Bilbransje24. Dette er saker som setter den enkelte bilbransjeaktør inn i en eller annen sammenheng, som forhåpentligvis oppfattes som relevant.

Nå er det selvsagt ikke sånn at det er meningen at alle skal lese alt. Skriver vi en sak om skade- og lakkbransjen, vil den forhåpentlig oppfattes som relevant for de aller fleste som har hele eller deler av sin virksomhet knyttet opp til denne delen av bransjen.

Saker om bilavgifter vil selvsagt være relevant for merkeforhandlere og bilimportører, mens nytt regelverk for pigging av dekk vil være aktuelt for norske dekkverksteder.

Foruten nyheter og analyser av norsk bilbransje, har vi også et mål om at Bilbransje24 skal være et nettsted som fungerer som et verktøy og oppslagsverk for relevant bilbransjeinformasjon.

For at vi skal ha best mulig forutsetninger for å lage en god tjeneste, er vi helt avhengig av innspill og tilbakemeldinger fra våre brukere. Innspill, tips, ros og ris mottas med stor takk.

Velkommen som bruker av Bilbransje24.

Hilsen oss i Bilbransje24!